CONSULTANCY

Sander Nesta is gespecialiseerd in ondersteuning en advies voor startende ondernemers. Door een grote creativiteit en uitgebreide kennis creƫren we een sterke bedrijfsstructuur, zowel online als offline waarmee jij als ondernemer meer kans van slagen hebt met uw bedrijf.

OPSTART EIGEN BEDRIJF

Sander Nesta richt zich op de startende ondernemer die wel wat extra hulp kan gebruiken bij de opstart van zijn of haar bedrijf. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten om meer omzet, naamsbekendheid en effectiviteit te genereren.

BEZOEK OP LOCATIE

Sander Nesta komt graag langs bij uw onderneming voor een uitgebreid gesprek. We horen graag meer over uw bedrijf en zetten uw knelpunten en/ of punten waar u ondersteuning voor nodig hebt op een rijtje. Deze service kost slechts 75 Euro (ex. 21% BTW)

BEDRIJFSANALYSE

Na het gesprek met Sander Nesta komen we direct met een uitgebreide bedrijfsanalyse, een rijtje concrete verbeterpunten en/ of aanpassingen. Deze kunt u door ons uit laten voeren maar kunnen vaak ook zelf al uitgevoerd worden.

MARKETING

Een belangrijk onderdeel om meer omzet te genereren is natuurlijk om uw marketing op orde te hebben. Dit is van belang om naamsbekendheid te krijgen met als doel meer klanten.

MANAGEMENT

Elke onderneming dient natuurlijk goed gemanaged te worden. Denk hierbij aan personeelsmanagement, bedrijfsstructuur, winkelinrichting maar ook aan je evt. voorraadbeheer. Wij helpen je graag om uw bedrijf te optimaliseren waardoor het dagelijkse werk makkelijker uitvoerbaar wordt.

BEDRIJFSSTRUCTUUR

is de wijze waarop taken binnen een organisatie zijn verdeeld en de wijze waarop vervolgens afstemming tussen deeltaken tot stand is gebracht.

Sander Nesta biedt advies- en/of ondersteunende diensten aan, aan het MKB. Sander Nesta wilt er daarnaast zijn voor de startende ondernemer die niet weet waar hij of zij moet starten om het bedrijf te ontwikkelen / verbeteren. Wij geven de juiste tips / ondersteuning waardoor u als opdrachtgever zich kunt focussen op uw kerntaken. Wij nemen de overige diensten uit handen en zorgen ervoor dat u een sterke en stabiele basis heeft om een mooie toekomst op te kunnen bouwen met uw onderneming.

Bezoek op locatie

Sander Nesta komt graag langs op locatie voor een vrijblijvend gesprek.

Bedrijfsanalyse

Na het gesprek maakt Sander Nesta een analyse over uw bedrijf.

Concrete verbeterpunten

We bieden uw duidelijke, transparante en heldere oplossing om uw onderneming te verbeteren.

Succes gegarandeerd

Dit alles, met als doel meer omzet, naamsbekendheid en gemak te genereren.

Reviews van onze klanten

Zie hieronder een aantal reviews van onze opdrachtgevers

Ik werk nu al een aantal jaar samen met Sander Nesta en ben erg tevreden met de samenwerking. Hij heeft mijn website gemaakt waardoor ik online goed te vinden ben en al mijn muziek en shows duidelijk online heb staan. Daarnaast heeft hij ook mijn social media opgezet en geholpen met het management. Een echte aanrader voor mensen die een mooie website willen. Betrouwbaar en flexibel.

Jurgen Seedorf

Artiest: JOGGO

Onze website hebben we kort geleden uit handen gegeven aan Sander Nesta Marketing Consultant. Het eindresultaat is boven verwachtingen. Hierbij willen we hem enorm bedanken voor de goede service, klantgerichtheid en in het verdiepen in de doelgroep. Tevens zijn wij zeer tevreden over de input en overdracht van de website. Voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare webdesigner/consultant die precies levert wat de klant wilt (en je zelfs laat verrassen door een mooier resultaat neer te zetten dan je in gedachte had), dan ben je bij Sander Nesta aan het juiste adres. Nogmaals, wij zijn zeer te spreken over het geleverde werk!

Steven Tervelde

Lion Roots

Sander Nesta helpt u om uw bedrijf te verbeteren. Dit doen we door zowel online als offline veranderingen aan te brengen in het bedrijf.

Search

+