Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze websites of over onze dienstverlening? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over alles wat met onze diensten te maken heeft. Kun je niet vinden wat je zoekt? Bel 06 -18889953 en we staan je meteen te woord.

WEBDESIGN

Wat betaal ik voor een website gemaakt?

Sander Nesta maakt websites en biedt verschillende pakketten aan:

WEBSITE 1 : OP AANVRAAG
– Website met max 3 pagina’s.

WEBSITE 2: OP AANVRAAG
– Website met max 15 pagina’s

WEBSITE 3: OP AANVRAAG
– Website met 15+ pagina’s / Webshop

Wat zit in de prijs voor een website?

De kosten voor een website bestaan uit twee lagen: eenmalige kosten voor het bouwen van je website, en de vaste maandelijkse kosten voor onder andere hosting, e-mail en CMS-licentie. * Tijdelijk krijgt u van Sander Nesta de kosten voor domeinregistratie á 12 Euro p.j. het eerste jaar gratis. De kosten voor de webhosting bedragen tussen de 5 en 10 Euro per maand, afhankelijk van de type hosting.

Daarnaast zit het volgende inbegrepen in de prijs:

 • Modern en aantrekkelijk website template, op maat aangepast aan huisstijl en wens
 • Je eigen domeinnaam
 • Vaste prijs, geen kosten achteraf
 • Supersnelle levering, binnen twee weken of met spoed
 • Eigen domeinnaam en vijf e-mailadressen
 • Betrouwbare en veilige hosting
 • Responsive webdesign geschikt voor mobiel, tablet, laptop en desktop
 • Eenvoudig websitebeheer middels een gebruiksvriendelijk CMS
 • Optimale SEO-mogelijkheden
 • Geen opzegtermijn
 • Updates en bugfixes
 • Back-up
 • Uitgebreide handleiding en telefonische support

Ben ik zelf eigenaar van mijn website of webshop?

Jazeker, bij Sander Nesta wordt je volledig eigenaar van je website / webshop en van je domeinnaam. Wat dit betreft heb je bij ons geen verplichtingen. Wil je de website tijdens of aan het eind van een hostingperiode ergens anders onderbrengen, dan is dat geen enkel probleem. * U krijgt van Sander Nesta het eerste jaar de domein gratis, hierna betaalt u een bedrag van  10,- Euro per jaar.

Hoeveel pagina's mag ik op mijn website aanmaken?

Je krijgt geen beperking in het aantal pagina’s en je kunt dus zoveel hoofd- en subpagina’s aanmaken als je wilt. De enige beperking aan het aantal hoofdpagina’s is de horizontale ruimte in het menu. Wij raden je aan eerst goed na te denken over de websitestructuur en het aantal hoofdpagina’s te beperken tot maximaal 7 á 8.

Wat voor een Content Management Systeem gebruikt Sander Nesta?

Sander Nesta werkt uitsluitend met WordPress. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) waarmee je heel gemakkelijk de teksten en afbeeldingen op je website kunt aanpassen.

Is de website responsive?

Alle websites die door Sander Nesta worden opgeleverd zijn responsive. Dit betekent dat de website altijd geoptimaliseerd wordt vertoond op desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon. Responsive webdesign heeft altijd de voorkeur boven niet-responsive websites. Ten eerste is het van groot belang voor je positie in zoekmachines. Google zet responsive websites altijd boven niet-responsive websites. Ten tweede verbetert de gebruikerservaring van je bezoekers aanzienlijk, en dat resulteert in een betere conversie.

Ik wil graag mooie foto's op mijn website. Verzorgen jullie deze ook?

Sander Nesta heeft geen fotografen in dienst, maar wij kunnen wel op basis van je content een aantal mooie foto’s selecteren die je kunt gebruiken op je website. Bovendien kunnen onze vormgevers aan de hand van je huisstijl je website vullen met passende foto’s en illustraties. Neem voor een indicatie van deze kosten contact met ons op.

Regelen jullie ook de webhosting?

Jazeker, hiervoor werken we samen met Hostnet. Je website moet ergens op een snelle server staan die altijd verbinding heeft met het internet zodat de website 24 uur per dag te bezoeken is. Je huurt als het ware een stukje van deze webserver. Dit noemen we webhosting, ook het afhandelen van het inkomende e-mail verkeer (doorsturen) valt hieronder. * U krijgt van Sander Nesta de eerste 6 maanden gratis, hierna betaald u een bedrag van 5,- tot 10,- Euro per maand, afhankelijk van de hostingpakket.

Ben ik verplicht om bij jullie te hosten?

Ja, op dit moment werkt Sander Nesta uitsluitend met Hostnet. Dit i.v.m. technische redenen en de betrouwbaarheid van de hosting via Hostnet.

Hoeveel e-mails heb ik bij mijn pakket?

Standaard worden onze websites geleverd met maximaal 5 email adressen die gekoppeld zijn aan je domeinnaam (dus bijvoorbeeld info@jouwdomein.nl). Je kunt de gewenste adressen opgeven bij je bestelling bij “Opmerkingen”. Maar je kunt ook zelf achteraf de e-mail adressen aanmaken. Een uitleg van hoe dat moet ontvang je van ons bij je bestelling.

Hoe kan ik de e-mail adressen gebruiken?

Je kunt de email gebruiken als POP of IMAP. Hierdoor kun je de mail instellen op alle populaire programma’s als Outlook en Mac mail, maar ook bijvoorbeeld op je mobiele telefoon. Daarnaast kun je je mail altijd lezen en beantwoorden via een internetbrowser.

NIEUWSBRIEF

Hoe lang duurt de oplevering van een nieuwsbrief?

Wij streven ernaar om een nieuwsbrief binnen 24 uur (werkdag), na oplevering tekst en afbeelding, op te leveren.

Versturen jullie ook nieuwsbrieven?

Sander Nesta is gespecialiseerd in het versturen van nieuwsbrieven aan de reggae scene. Wij hebben 10.000+ contacten, variërend van promoters, fans tot aan radiostations of DJ’s.  Overige campagnes kunnen wij ook versturen, maar hier dient dan wel een contactenbestand voor aangeleverd te worden.

Wat betaal ik voor een nieuwsbrief?

Voor het ontwerp van een nieuwsbrief op maat betaald u slechts 35 Euro.

Wat betaal ik voor het verzenden van een nieuwsbrief?

Voor het verzenden van een nieuwsbrief hebben wij verschillende tarieven. Voor het versturen van een reggae gerelateerde nieuwsbrief vragen wij:

Radio / DJ,s: 50 Euro
Fans: 50 Euro
Promoters / festivals: 75 Euro

OVERIGE

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Betaling vindt op dit moment plaats door middel van overschrijving op rekening. Na akkoord prijsopgave krijgt u per mail een factuur toegestuurd. Hier staan onze betaalgegevens op.

Staat je vraag er niet tussen?

Staat jou vraag niet hierboven? Stuur ons dan een mail of bel op 06 1888 99 53 en we helpen je graag verder.

Search

+