Betrouwbaar en snel
ONTWERP & VERZENDEN

Sander Nesta werkt al vele jaren voor verschillende opdrachtgevers, variërend van muzikanten, promoters en bedrijven. Met mijn kennis en ervaring lever ik professionele nieuwsbrieven. Deze ontwerp ik zelf in een moderne lay-out. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het verzenden van nieuwsbrieven aan de reggae scene. Met meer dan 10.000 unieke contacten kan ik heel selectief een mailing versturen voor het perfecte bereik. De e-mail nieuwsbrief is een belangrijk online marketingmiddel. Vanuit ontwerpersperspectief is het de uitdaging om de nieuwsbrief elke keer weer zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het gebeurt nog maar al te vaak dat je ziet dat een e-mail ontworpen is alsof de verzender alleen maar een afbeelding heeft verstuurd. Dit is niet zo verstandig. Veel gebruikers hebben het automatisch downloaden en openen van afbeeldingen in hun e-mailprogramma uitstaan en zien daarom niets als zij de e-mail openen, met als gevolg dat zij vaak niets doen. Goede e-mails zijn html-gecodeerd, net als een website, en hebben één doel: de interesse van de lezer genoeg aanspreken, zodat hij klikt op een link.

Professioneel design

Nieuwsbrieven

Het is mogelijk om meerdere nieuwsbrieven te laten maken voor verschillende onderdelen van je organisatie of voor het versturen van uitnodigingen en persberichten.

Snelle levering

24-uurs service

Ik ontwerp binnen 24 uur een nieuwsbrief die direct verzonden kan worden aan uw doelgroep.

Social Media

Integratie links

In de nieuwsbrieven die ik voor u kan maken, plaatsen wij uiteraad, indien gewenst, al uw social media links voorzien van een moderne icon.

Media

432

Radio & DJ's

1183

Fans

9336

Promoters

428
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Interesse in een van onze diensten, en wilt u weten wat we precies aanbieden? In het vrijblijvende gesprek zetten we alle mogelijkheden en opties voor je op een rijtje. Na het gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte. Hiermee kan je, wanneer je enthousiast bent, de dienst naar keuze bestellen.

Search

+