Over mij

Over mij

OUR Story

Mijn naam is Sander Nesta en ik ben een webdesigner die zich focust op kwaliteit en innovatie en zich niet alleen verdiept in de opdracht, maar ook in de opdrachtgever en zo zorgt voor een optimaal resultaat. Door de jaren heb ik met al mijn passie en ervaring vele mooie projecten succesvol afgerond en heb ik mijn klanten tegelijkertijd in staat gesteld om online meer naamsbekendheid te generen en de bedrijfsvoering te verbeteren.

Ik heb al mijn diensten en processen zo afgestemd op elkaar dat ik dit op vrijwel alle belangrijke punten voor de start van een nieuw bedrijf, of huidige bedrijfsvoering binnen een bedrijf kan toepassen. Dit zorgt voor een transparante, toegankelijke en efficiënte manier van werken.

Naast mijn werk als webdesigner werk ik ook nauw samen met klanten uit binnen- en buitenland als projectmanager. Ik werk daarnaast al ruim tien jaar in de muziek- en evenementenbranche als artiestenmanager, evenementenorganisator, programmeur, webredacteur en heb onder andere projecten gedaan in Paradiso en Heineken Music Hall (Afas Live) in Amsterdam, Ahoy in Rotterdam en vele andere bekende venues. Ik heb in samenwerking met andere organisaties in de muziekbranche nieuwe feesten bedacht en georganiseerd, Europese tours opgezet voor artiesten, een groot platform met bijna een half miljoen aantal volgers opgezet en ben betrokken geweest bij vele grote reggae festivals.

Mijn bedrijfsfilosofie is om een groot aandeel te kunnen leveren aan de startende ondernemers bij de opstart van een nieuw bedrijf en het soort website te creëren dat de meeste bedrijven willen: gemakkelijk te vinden, stijlvol, snel, functioneel en aantrekkelijk. Daarnaast adviseer en begeleid ik artiesten in hun muzikale carrière en is mijn doel om samen met de artiest, een grotere fanbase te generen, meer naamsbekendheid te krijgen en zowel online als offline alles zo goed mogelijk neer te zetten.

Sander Hondeman

Sander Hondeman

Eigenaar / Webdesigner