Over ons

Over ons

OUR Story

Sander Nesta is een marketing consultant die zich focust op kwaliteit en innovatie en zich niet alleen verdiept in de opdracht, maar ook in de opdrachtgever en zo zorgt voor een optimaal resultaat. Door de jaren heen is Sander Nesta met al zijn passie en ervaring in staat geweest om vele mooie projecten succesvol af te ronden en heeft hij zijn klanten tegelijkertijd in staat gesteld om online meer naamsbekendheid te generen en de bedrijfsvoering te verbeteren.

We hebben onze diensten en processen zo afgestemd op elkaar dat we dit op vrijwel alle belangrijke punten voor de start van een nieuw bedrijf, of huidige bedrijfsvoering binnen een bedrijf kunnen toepassen. Dit zorgt voor een transparante, toegankelijke en efficiënte manier van werken.

Filosofie
Onze bedrijfsfilosofie is om een groot aandeel te kunnen leveren aan de startende ondernemers bij de opstart van een nieuw bedrijf en het soort website te creëren dat de meeste bedrijven willen: gemakkelijk te vinden, stijlvol, snel, functioneel en aantrekkelijk.

Sander Hondeman

Sander Hondeman

Eigenaar / Webdesigner