PORTFOLIO

De websites die je in mijn portfolio ziet zijn allen ontstaan in nauwe samenwerking met mijn opdrachtgevers.

Lees ook eens mijn recensies van klanten om een beter beeld te krijgen van mijn werkwijze 😉


Webdesign
IGD GLAS
Webdesign
VESTER BERGMANS
Webdesign
ANOERAC
Webdesign
LIONROOTS
Webdesign
REGGAE MOVEMENT
Webdesign
JOGGO
Nieuwsbrief
SPIRITUAL
Nieuwsbrief
JAZZ & JAMM
Consultancy
FARDUSA BAZAAR

Reviews van onze klanten

Zie hieronder een aantal reviews van onze opdrachtgevers

Met Sander weet je vanaf het begin dat je te maken hebt met iemand die met passie zijn werk doet. Hij verdiept zich niet alleen in de opdracht, maar ook in de opdrachtgever, waardoor je echt het gevoel hebt dat je een team bent samen. Als leek op het gebied van websites en social media heeft hij me met veel geduld de weg gewezen. Hij is kundig en heeft oog voor detail, waardoor hij dingen ziet die ik zelf nooit zou hebben opgemerkt. Het resultaat is een moderne, duidelijke en overzichtelijke website geworden, waar ik met een gerust hart mensen naar kan verwijzen. Maar bovenal is Sander heel toegankelijk en open in het contact, waardoor je absoluut zeker weet dat je bij hem in goede handen bent.

Vester Bergmans

Vesterbergmans.nl

Onze website hebben we kort geleden uit handen gegeven aan Sander Nesta Marketing Consultant. Het eindresultaat is boven verwachtingen. Hierbij willen we hem enorm bedanken voor de goede service, klantgerichtheid en in het verdiepen in de doelgroep. Tevens zijn wij zeer tevreden over de input en overdracht van de website. Voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare webdesigner/consultant die precies levert wat de klant wilt (en je zelfs laat verrassen door een mooier resultaat neer te zetten dan je in gedachte had), dan ben je bij Sander Nesta aan het juiste adres. Nogmaals, wij zijn zeer te spreken over het geleverde werk!

Steven Tervelde

Lion Roots

Ik werk nu al een aantal jaar samen met Sander Nesta en ben erg tevreden met de samenwerking. Hij heeft mijn website gemaakt waardoor ik online goed te vinden ben en al mijn muziek en shows duidelijk online heb staan. Daarnaast heeft hij ook mijn social media opgezet en geholpen met het management. Een echte aanrader voor mensen die een mooie website willen. Betrouwbaar en flexibel.

Jurgen Seedorf

Artiest: JOGGO

Search

+