WILT U EEN BETAALBARE PROFESSIONELE WEBSITE?

Elke professionele onderneming heeft tegenwoordig een website. Een website is immers jouw online visitekaartje en vaak het eerste contact met een (potentiële) klant. Het spreekt voor zich dat een goede website een belangrijk onderdeel is van jouw onderneming. Een website dient een goede mix van informatie en actie te zijn. Wij zetten onze kennis in om dit alles zo gebruiksvriendelijk samen te laten komen.

WEBDESIGN

Wij maken een professionele, goedwerkende website voor jouw onderneming waar de identiteit van jouw onderneming vanaf spat.

RESPONSIVE

Een responsive website werkt perfect op alle apparaten. Je website moet zich feilloos kunnen aanpassen aan telefoon, tablet, laptop en desktop. Vandaag de dag is responsive design één van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle website.

GOED VINDBAAR

Onze websites zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ze worden direct goed geïndexeerd en daardoor ben je beter vindbaar op o.a. Google.

WEBSITE ONDERHOUDEN

Meerdere malen per maand worden het systeem en de plugins van jouw website voorzien van updates. Laat het onderhoud hiervan aan ons over en je hebt altijd een goed werkende website!

INTAKE

Bij de vraag wat voor een website u graag wilt voor uw bedrijf, komen er vaak al direct een aantal belangrijke punten die niet mogen ontbreken. Wij horen graag wat u in gedachte heeft en bespreken dit tijdens een intakegesprek. Dit kan telefonisch maar ook op locatie.

VOORSTEL

Na het intake gesprek stuur ik u een offerte / voorstel toe. Hierin wordt vermeld wat ik precies voor u als opdrachtgever kan betekenen. Mocht u nog vragen / opmerkingen hebben dan bespreken we die natuurlijk direct. Na akkoord bespreken we de opleveringstermijn en ga ik voor u aan de slag met de bouw van uw nieuwe website.

AAN DE SLAG

Na het bespreken van de wensen van de opdrachtgever en akkoord van mijn voorstel / offerte ga ik voor u aan de slag om op de gewenste levertermijn uw nieuwe website op te leveren. Tussentijds kunt u het proces volgen en dagelijks de updates aan de nieuwe website volgen. Mocht u iets zien wat u liever anders wilt, pas ik dit uiteraard direct voor u aan.

KIES UW PAKKET

Elke onderneming heeft een ander soort website nodig. Zo wilt het ene bedrijf alleen een contactpagina en wilt de ander een grote website met vele pagina's. Bedrijven die producten verkopen willen natuurlijk ook een webshop. Sander Nesta is gespecialiseerd in het maken van verschillende type websites. Wij bouwen de websites in WordPress. WordPress biedt namelijk een zeer uitgebreid CMS waardoor je het beheer en onderhoud ook zelf kunt doen. Bovendien is de website eenvoudig uitbreidbaar met vele functionaliteiten. U heeft de keuze uit drie verschillende pakketen qua webdesign.

SIMPEL

Wilt u met uw onderneming online vindbaar zijn d.m.v. een simpele website met uw bedrijfsgegevens erop vermeld? Dan kiest u voor pakket 1. Een website in uw huisstyle met maximaal 3 pagina's. Denk hierbij aan een homepage, portfolio en contactpagina.

COMPLEET

Wilt u een complete website waar al uw bedrijfsinformatie, diensten en andere items op getoond worden? Dan kiest u voor pakket 2. Dit pakket heeft geen limiet aan pagina's. We maken deze website in uw huisstyle, voorzien van de beste plugins, responsive, makkelijk in beheer door het WordPress CMS en daarnaast ook makkelijk aan te passen.

WEBSHOP

Beheer gemakkelijk en snel uw eigen webshop met WordPress en WooCommerce.
Wij maken uw nieuwe webshop voorzien van de nieuwste technieken, beste plugins, responsive en zorgen we voor de ideale gebruikerservaring voor uw webshopbezoekers.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Interesse in een van onze diensten, en wilt u weten wat we precies aanbieden? In het vrijblijvende gesprek zetten we alle mogelijkheden en opties voor je op een rijtje. Na het gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte. Hiermee kan je, wanneer je enthousiast bent, de dienst naar keuze bestellen.

Reviews van onze klanten

Zie hieronder een aantal reviews van onze opdrachtgevers

Met Sander weet je vanaf het begin dat je te maken hebt met iemand die met passie zijn werk doet. Hij verdiept zich niet alleen in de opdracht, maar ook in de opdrachtgever, waardoor je echt het gevoel hebt dat je een team bent samen. Als leek op het gebied van websites en social media heeft hij me met veel geduld de weg gewezen. Hij is kundig en heeft oog voor detail, waardoor hij dingen ziet die ik zelf nooit zou hebben opgemerkt. Het resultaat is een moderne, duidelijke en overzichtelijke website geworden, waar ik met een gerust hart mensen naar kan verwijzen. Maar bovenal is Sander heel toegankelijk en open in het contact, waardoor je absoluut zeker weet dat je bij hem in goede handen bent.

Vester Bergmans

Vesterbergmans.nl

Onze website hebben we kort geleden uit handen gegeven aan Sander Nesta Marketing Consultant. Het eindresultaat is boven verwachtingen. Hierbij willen we hem enorm bedanken voor de goede service, klantgerichtheid en in het verdiepen in de doelgroep. Tevens zijn wij zeer tevreden over de input en overdracht van de website. Voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare webdesigner/consultant die precies levert wat de klant wilt (en je zelfs laat verrassen door een mooier resultaat neer te zetten dan je in gedachte had), dan ben je bij Sander Nesta aan het juiste adres. Nogmaals, wij zijn zeer te spreken over het geleverde werk!

Steven Tervelde

Lion Roots

Ik werk nu al een aantal jaar samen met Sander Nesta en ben erg tevreden met de samenwerking. Hij heeft mijn website gemaakt waardoor ik online goed te vinden ben en al mijn muziek en shows duidelijk online heb staan. Daarnaast heeft hij ook mijn social media opgezet en geholpen met het management. Een echte aanrader voor mensen die een mooie website willen. Betrouwbaar en flexibel.

Jurgen Seedorf

Artiest: JOGGO

Search

+